Online alles voor thuis

Blog

Wat is er allemaal mogelijk met LED verlichting?

Tegenwoordig is er erg veel mogelijk met verlichting. Waar we voorheen nog verschillende soorten verlichting konden aanschaffen en hier beperkte toepassingen voor waren, zorgt moderne verlichting tegenwoordig voor erg veel mogelijkheden. LED verlichting is een elektrisch onderdeel dat licht zal geven wanneer hier stroom doorheen zal komen. Alle energie wordt gebruikt voor het creëren van licht, waardoor LED verlichting veel duurzamer is dan bijvoorbeeld een ouderwetse gloeilamp waarbij de voornaamste energie wordt gebruikt voor het creëren van hitte.

Wat zijn nu de voordelen van LED verlichting, hoe zorgt LED verlichting voor een unieke sfeer in huis en waar kun je bijvoorbeeld LED strips nu allemaal voor gebruiken?

De voordelen van LED verlichting

LED lampen zijn veel energiezuiniger dan de traditionele gloeilampen. Een LED lamp zal namelijk 90 tot 95 procent van de stroom gebruiken voor licht, waardoor je ook met een lager wattage zult beschikken over het juiste licht. De lampen gaan ook nog eens veel langer mee, zijn de LED lampen ook te verkrijgen in warme kleuren en zorgt dit juist voor de unieke sfeer in huis!

LED strip voor een unieke uitstraling in huis!

Met LED strips zorg je ervoor dat je op een subtiele en zeer eenvoudige wijze sfeer kunt geven aan iedere ruimte in huis. Een LED strip is een lichtslang met unieke LED lampjes die te verkrijgen zijn in verschillende warme kleuren. Zo zijn er de standaard LED strips die je kunt gebruiken in de slaap-, woonkamer of keuken, maar zijn er ook specifieke LED strips te verkrijgen voor vochtige ruimtes of in de tuin. Met de plakstrips zijn de LED strips gemakkelijk te installeren. De led lampjes zijn bevestigd op een plakstrip van het welbekende merk 3M, waarmee je beschikt over hoogwaardige kwaliteit.

Een andere mogelijkheid die je kunt toepassen bij het gebruik van een LED strip, is het gebruik van een LED strip profiel. Met een LED strip profiel zul je de warme kleuren van de LED verlichting terugzien, maar zul je de specifieke lampjes niet zien zitten. De LED strips vallen zo minder op, maar zijn de warme kleuren wel terug te zien in het interieur en zorgt dit voor een unieke uitstraling.

Kijk eens of de LED strips iets zijn voor in jouw huis, kijk of de LED strips ook jouw interieur een boost zullen geven en bekijk eens de verschillende mogelijkheden. Je bespaart energie door het gebruik van LED verlichting, bent duurzaam, kun je de LED strips op verschillende standen zetten en ga je hier mee met de dagelijkse interieurtrends!

Geef een reactie