Online alles voor thuis

Blog

Met mistgeneratoren effectief uw huis beveiligen

inbraakpreventie

Veel mensen hebben verschillende manieren om hun huis te beveiligen. Het gebruik van mistgeneratoren is daar een optie voor. Dit is een vorm van beveiligen die nog niet veel mensen toepassen. Toch is het één van de meest effectieve beveiligingssystemen. Mistgeneratoren zorgen voor het verspreiden van een dikke damp mist, waardoor ongewenste bezoekers niks meer kunnen zien. Voor zowel in uw huis of uw bedrijfspand, het aansluiten van dit systeem op uw alarmsysteem is bijzonder effectief. Inbrekers maken geen schijn van kans. In mijn blog op Elektro-thuis.nl vertel ik graag meer over deze toevoeging aan uw huis.

Beveiligen met mistgeneratoren

Op het moment dat er ongewenste bezoekers, zoals inbrekers, in uw huis binnenkomen gaan de mistgeneratoren draaien en verspreiden ze een speciale laag mist. Dit bestaat uit waterdamp die onder hoge druk het huis ingespoten worden. Omdat er in één keer zo’n grote hoeveelheid mist de kamer binnen komt wordt het zicht volledig geblokkeerd. De enige optie is op dat moment de weg terug. Het systeem is aangesloten op uw alarmsysteem, waardoor het direct in werking treedt.

Het effect van mistgeneratoren

De laag mist die door de mistgeneratoren wordt verspreid is volledig goedgekeurd door de Europese Unie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over schadelijke stoffen. Ook uw spullen overleven de dikke laag mist zonder problemen. Het effect van deze mist is dat inbrekers schrikken en het huis direct verlaten zonder buit. Stelen zonder de spullen te zien is haast onmogelijk. Dit maakt diefstal in het huis eigenlijk onmogelijk. Mistgeneratoren zijn hierdoor een uiterst effectieve vorm van beveiliging. Ze zijn eenvoudig in gebruik en nemen niet gek veel ruimte in. Het beveiligingsniveau is enorm hoog en het kan niet anders dan dat uw huis een stuk veiliger wordt.

Het gemak van mistgeneratoren

U hoeft zich geen zorgen te maken over een uren durende installatie van deze mistgeneratoren. De installatie is erg gemakkelijk en ook de verplaatsing is binnen de kortste keren gebeurd. De mist machines zijn geschikt voor alle soorten ruimtes. In elke kamer in uw huis kan er dus één geplaatst worden. Vaak zijn beveiligingssystemen ingebouwd in een huis. Dat is met dit product anders, want deze sluit u aan op het alarmsysteem. Bij een verhuizing kan het dus eenvoudig worden losgekoppeld, meegenomen en aangesloten in het nieuwe huis. Ik heb er inmiddels al één aangeschaft en ik denk dat u nu van plan bent dit ook te gaan doen.

Geef een reactie