elektro-thuis.nl

Online alles voor thuis

Blog

Streaming services die beginnen op te vallen

Streaming services

Streaming is de trend van nu. Of het nu gaat om het streamen van muziek, films, TV, audioboeken, podcasts, of nog iets anders: het liefste willen mensen nu streamen. Streamen is namelijk veel makkelijker dan ouderwetse diensten die je los moet kopen. Het enige nadeel aan streamen is dat de kosten per maand flink kunnen oplopen. Je kunt dit weer tegengaan door bijvoorbeeld een goedkoop telefoon abonnement te nemen. Een goedkoop telefoon abonnement, maar wel met veel data, want al die streaming services gaan veel data gebruiken! In deze blog streaming services die in het oog vallen als opkomers in de markt.

Deezer

Je hebt voor muziek natuurlijk Spotify als de bekendste streaming service. Echter is er nog een andere app die minder bekend is onder Nederlanders. Dat is Deezer. Deezer biedt ook hoge kwaliteit muziek en is veel langer gratis dan Spotify, zonder reclame. Want die reclames van Spotify zijn we allemaal spuugzat natuurlijk. Probeer een keertje Deezer en je zult zien dat je beter af bent. Echter zodra het betaald wordt maakt het niet meer uit welke service je kiest.

Amazon Prime Video

Qua film en televisie kent iedereen natuurlijk Netflix. Echter is het aanbod van Netflix in Nederland helemaal niet zo goed. De opkomer in dit vakgebied is Amazon Prime Video. Je betaalt voor de Duitse Amazon Prime niet eens veel, iets van 7 euro per maand, en je krijgt er dus video voor terug. Het aanbod wordt steeds groter en is gewoon Engels, dus je hoeft je geen zorgen te maken over Duits ingesproken televisie of films. Het mooie aan Amazon Prime is dat je voor deze 7 euro per maand ook nog eens pakketjes van de Duitse Amazon gratis kunt laten bezorgen! Ook krijg je voor die 7 euro per maand Twitch Prime, voor de fans van videogames livestreams.

Storytel en Audible

Voor de mensen onder ons die nog nooit audioboeken geluisterd hebben: probeer het eens! Je kunt namelijk audioboeken luisteren terwijl je onderweg bent, zoals in de trein. Je begeeft je helemaal in het verhaal zonder dat je daadwerkelijk hoeft te lezen. Het is echt een verademing. De twee beste apps op het moment die audioboeken aanbieden zijn Storytel en Audible. Storytel geeft je Nederlandse audioboeken, en Audible (van Amazon) is meer internationaal. Let wel dat audioboeken duur zijn, je krijgt met deze services één audioboek per maand voor je kosten. Dat lijkt heftig, maar als je bedenkt dat ze helemaal ingesproken moeten worden is dat niet gek.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén