elektro-thuis.nl

Online alles voor thuis

Blog

Energiezuinige bijverwarming naast uw hoofdverwarming?

Een energiezuinige bijverwarming, of stralingspaneel zoals het ook wel wordt genoemd, heeft vele voordelen. Echter is deze techniek lang niet bij iedereen bekend en dat vinden wij zonde! Wist u bijvoorbeeld dat een stralingspaneel een andere bewoording is voor infrarood verwarming? Infrarood verwarming geeft een zeer prettige warmte af in uw woning en is bij juist gebruik daarnaast ook nog eens bijzonder zuinig! Lees gauw verder op welke manier u energiezuinige bijverwarming in uw woning zou kunnen toepassen en ontdek wat de andere mogelijkheden zijn!

Stralingspanelen in uw woonkamer of kantoor?

Zeker in de winter stellen wij de verwarming in de kamer maar al te graag hoog in! Dat koude weer zorgt ervoor dat wij ons allemaal in onze woningen verstoppen met de verwarming op maximaal. Hoewel de warmte behaaglijk aanvoelt, schrikken mensen zich altijd rot van de kosten die het met zich meebrengt. Bijverwarming in de vorm van stralingspanelen zijn energiezuinig, geven een prettig aanvoelende warmte af en zijn ook nog eens helemaal naar eigen wens samen te stellen! Het mooie van de energiezuinige bijverwarming is dat u deze panelen aan kunt zetten wanneer u zelf in de ruimte aanwezig bent, maar direct bij het verlaten van de ruimte uit kunt doen. Door de infrarood techniek geeft een paneel binnen enkele seconden al een prettige warmte af, waardoor u een ruimte niet al uren van tevoren hoeft op te warmen. Daarbij kunt u een stralingspaneel heel gericht op uw eigen plek richten en zo heel gericht een object of werkplek verwarmen. Ideaal toch? Een stralingspaneel komt in vele varianten en is verkrijgbaar in verschillende materialen. Hierdoor kunt u altijd een mooi model uitkiezen waarvan u vindt dat deze het best in de ruimte tot zijn recht komt. In uw kantoor bijvoorbeeld kunt u kiezen voor een strakke en zakelijke look, terwijl een stralingspaneel in de woonkamer bijvoorbeeld juist op mag vallen door er een leuke foto op te drukken! Zo heeft een energiezuinige bijverwarming niet alleen nut voor de portemonnee, maar draagt het ook nog bij aan sfeer in uw woning!

Energiezuinige bijverwarming op maat

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien meer wil weten over deze prachtige techniek. Ga in dat geval altijd in gesprek met een specialist en laat u op de juiste manier inspireren! Een specialist kan u gericht advies geven en zal altijd met een juiste oplossing voor iedere ruimte komen. Zelf heb ik bijvoorbeeld in mijn badkamer en werkkamer gekozen voor stralingspanelen en ik ben hier nog steeds ontzettend blij mee. Zoals u kunt lezen zijn er op dit gebied ontzettend veel mogelijkheden en het is aan u om de overweging te maken deze panelen ook in huis te halen! Wij hopen in ieder geval dat u enthousiast geworden bent en zelf opzoek gaat naar het meest geschikte stralingspaneel voor in uw woning! Ontdek alle mogelijkheden en laat u verassen!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén